Технічна реалізація Дії

Дія

Привіт

Вже не раз і Ти запитував «Коли ж Ви вже запуститесь?», «Як виглядатиме Ваш сайт?», «У Вас є сторінка на фейсбуці, це і вся платформа?»

Ми довго мовчали з приводу того, як ми, троє дівчат нематематичного профілю плануємо реалізувати наш задум. Тим не менше ми активно працювали над цим питанням.

Ще з літа, фактично з самого початку, основним питанням було, як технічно і за які кошти втілити в життя ідею? Де взяти програмістів? Яку функцію технічно зробити легко (можливо), а яку ні?

Як би діяв Ти?

Ми склали технічну заявку, намалювали, як що бачимо, розписали, що б хотілось і почали зв’язуватись зі всіма друзями-знайомими програмістами з питаннями, чи можливо таке зробити, скільки займе часу і головне, скільки це буде коштувати. Відповіді чули дуже різні, проте фактично все зводилось до одного – ціна може дуже коливатись, залежно, хто буде робити. Орієнтовно до 100 тисяч мали б вкластись, хоча може ще багато всього додатись…

Ми не покладали рук, і продумували, де ж взяти кошти, як одного дня подзвонив хороший знайомий зі словами «Ми готові зробити Вам це безкоштовно!»

Напевне, це був один з тих моментів, які ніколи не забудуться, коли тремтить голос і Ти не перестаєш усміхатись, коли хочеш поділитись радістю з усім світом. Так в жовтні в нас з’явились нові друзі-програмісти – Тарас, Володя, а згодом і Микола – енергійні, креативні, веселі, яким сподобалась ідея і вони захотіли долучитись.

Про терміни говорити складно, бо ніколи невідомо, скільки, що точно часу займе, де вийде, яку технологію використати. Тим не менше ще перед новим роком нам показали головну сторінку (правда вона зовсім ще без дизайну), де вже можна було клікати по кнопочках.

Щось з задуманого нами спростилось, щось додалось, дещо передумали робити, але тішить те, що справа рухається.

Ми малюємо сторінки суто графічно, програмісти пишуть технічну сторону, а ми ще також працюємо з дизайнером, адже вигляд –  це те, що немало важливо для простоти і легкості, а отже, для практичності всього нашого задуму.

Рухаємось далі…

Залишити коментар